Skagen horloges

Heb je al kennisgemaakt met de Skagen horloges? Dit Deense merk timmert al heel wat jaren aan de weg met functionele basic designs. Soepel gestroomlijnde vormen en zeer platte ontwerpen zijn kenmerkend voor Skagen.

Skagen is niet alleen de naam van dit horlogemerk. Ook is het een stadje in het noordelijkste deel van Denemarken. Dit plaatsje trekt al jaren veel toeristen die komen voor de natuur met hoge golfen die op de kliffen uiteen spatten. Dit prachtige merk is ontstaan door Henrik en Charlotte Jorst. Zij zijn in 1989 gestart met dit bedrijf dat veel kenmerken uit de Deense cultuur kenmerkt. Zo zijn alle ontwerpen volgens het less is more principe. Ieder design is minimalistisch en stijlvol.

a60bd3adb6bda122a7bec9b0b4ddedf5

Collectie

Skagen horloges zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames. De collectie herenhorloges is te herkennen aan de eenvoudige designs. De horloges zijn vervaardigd van edelstaal en titanium. Ook de polsbanden zijn van deze oerdegelijke materialen gemaakt, of van hoogwaardig leer. De dameshorloges hebben dezelfde designkenmerken. De horloges zorgen voor een zakelijke uitstraling, die ook goed is te combineren met vrijetijds kleding.

c52a18f6bffa2ea315aed47d6c14c41a

Ultra dun

Wat dit merk echt bijzonder maakt is de levenslange garantie. Op ieder uurwerk zit een garantie voor het leven. Uniek, want vrijwel alle bekende merken hanteren slechts een 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast draag je de horloges zonder dat je dit merkt. Dit komt door de flinterdunne ontwerpen van 6-8 millimeter. Prijzen van de Skagen horloges variëren tussen de 100 en 200 euro. De winkels zijn in Nederland inmiddels via verschillende dealers verkrijgbaar.

De collectie Skagen horloges even rustig bekijken? Bekijk de modellen hier:

https://www.ajuweliers.nl/merken/skagen-horloges

Plaats een reactie