Breil B-Snake dameshorloges

Dameshorloges zijn er in alle soorten en maten. Maar wil je eens afwijken van de gebruikelijke modellen, dan is één van de Breil B-Snake horloges misschien wel iets voor jou. Deze uurwerken hebben een stijlvol en elegant design.

Erg leuk zijn ook de horloges die zijn bezet met sprankelende zirkona stenen. Deze dameshorloges hebben edelstalen polsbanden die je om de pols draait. Wij hebben 5 modellen voor je op een rij gezet.

Een aantal modellen hebben een blauw witte parelmoer wijzerplaat. Deze B-Snake modellen zijn uitgerust met een wijzerplaat van parelmoer. Het horloge is echter ook verkrijgbaar met een witte of zwarte wijzerplaat.

tw1052tw1165De Breil TW1053 is net even anders. In plaats van twee edelstalen polsbanden is dit uurwerk uitgevoerd met slechts één band. Zelf hadden we onze twijfels over dit horloge. Het lijkt namelijk eenvoudig af te kunnen vallen. Iets waar niemand op zit te wachten. We hebben het horloge daarom zelf eens om onze pols gedraait. Onze conclusie is dat je het horloge bijna niet kunt verliezen en het goed vastklemt om je pols.

tw1053Bekijk ook deze video over de Breil B-Snake horloges. Wij vinden deze horloges een mooie aanvulling op de standaard horloges. Wat vinden jullie?

Bekijk hier alle Breil horloges

Plaats een reactie