Fossil Nate JR1419

Fossil JR1419

Ik zie dagelijks veel horloges voorbij komen, maar deze viel me meteen op. Het is de Fossil JR1419 uit de Fossil Nate collectie. Een mooi groot en robuust horloge van 50 mm.

Fossil Nate functies

Alle modellen in deze collectie zijn uitgerust met een 24-uursklok, datum aanduiding en een chronograaf. Met de chronograaf is het mogelijk een tijdmeting te doen tot maximaal 30 minuten. Op de kastrand zit ook een draaibare ring. Met deze ring, die ook veel op duikhorloges zit, kun je ook een tijdmeting doen (wel iets minder nauwkeurig dan met de chronograaf).

Fossil Nate horloge

Andere Fossil Nate modellen

Naast dit horloge heeft Fossil nog 18 andere Nate modellen. Onderstaand zie je twee horloges die vergelijkbaar zijn qua design met de JR1419. Vooral de Fossil JR1355 is een opvallende verschijning. De wijzerplaat heeft een trendy houtkleur, erg leuk!

Fossil JR1355Fossil JR1424

Fossil JR1419 specificaties

Dit horloge heeft een horlogekast van 50 mm die is gemaakt van edelstaal. Op de kast zit een lichtgrijze PVD coating die past bij de kleur van de wijzerplaat. De horlogeband is vrij breed, gemaakt van soepel bruin leer en heeft een gespsluiting.

Fossil JR1419 Bestellen?

De Fossil Nate collectie kun je onder andere kopen bij de Nederlandse Fossil dealers. Of bestel het horloge online op: Fossil

Plaats een reactie