Diesel DZ7269 XL horloge

DZ7269Diesel uurwerken zijn vaak groot. Ook bij deze Diesel DZ7269 is dat het geval. Met een uurwerk van dit merk weet je dan ook dat je opvalt. Niet alleen door de afmetingen van de kast, maar ook door het trendy en robuuste design.

De horlogekast van dit uurwerk heeft een doorsnee van 52 mm. Het valt daarmee in de groep van de XL horloges. Maar voor Diesel is dit formaat meer regel dan uitzondering. Er zijn namelijk veel modellen die met een grotere kast zijn uitgerust. Dit Diesel horloge valt bij mij perfect om de pols (gemiddelde omtrek).

Alleen voor de heren met een zeer kleine pols is dit uurwerk niet aan te raden. Een erg dunne pols met een XL horloge is namelijk niet een goede combinatie.

Bestel de Diesel DZ7269

Leren polsband

Dit horloge heeft een mooi camelbruin gekleurde polsband. De leren band is vrij breed en voelt aan het begin wat stug aan. Maar na een paar dagen dragen wordt de polsband steeds soepeler. Je hebt dan niet meer het idee dat je een horloge draagt. De polsband is uitgerust met een gespsluiting van edelstaal.

Diesel DZ7269Wijzerplaat DZ7269

Wat mij opvalt bij dit Diesel horloge is de grote witte wijzerplaat met blauwe accenten. Het horloge oogt daardoor fris en onderscheidend. Dit horloge heeft een prima Quartz uurwerk met twee tijdweergaven, ‘Time 1’ en ‘Time 2’. Het horloge geeft daarnaast de datum weer.

Om het horloge helemaal compleet te maken zit er ook een chronograaf op. Zo kun je een korte tijdmeting doen, tot maximaal 60 minuten. Het starten en stoppen van de tijdmeting doe je met de bovenste en onderste knop aan de rechterzijde van de horlogekast. De chronograaf is daarmee eenvoudig te bedienen en handig als je bijvoorbeeld de tijd bij een barbecue bij wilt houden.

Bekijk hier ook de 360 graden video van de Diesel DZ7269

Specificaties horloge:
Merk: Diesel
Type: DZ7269
Soort: Herenhorloge
Uurwerk: Quartz
Functies: 2 tijdweergaven, datum en chronograaf
Kast: Staal
Kleur: Grijze kast met lichtbruin leer
Horlogeband: Leer
Glas: Mineraal
Afmeting: 52 mm
Dikte kast: 14 mm
Waterdichtheid: 3 ATM

Garantie op uurwerk: 2 jaar

Wij zijn erg benieuwd wat jij vindt van dit horloge, uiteraard waarderen we het erg als je een reactie achter laat op ons blog.

Plaats een reactie