De nieuwe Diesel horloges!

Weet jij waarom de Diesel horloges zo populair zijn? Ik wel! Diesel wil anders zijn dan andere horlogemerken. Dit doen ze door elke keer met vernieuwende collecties te komen. Over het algemeen mag je wel zeggen dat de horloges zeer uitgesproken zijn. Dat is ook de reden waarom ik zo blij word van de Diesel horloges. Iedereen ziet het horloge en heeft er een mening over.

Welke nieuwe Diesel horloges zijn er?

Aan de Diesel collectie zijn een aantal nieuwe modellen toegevoegd. Dit zijn de modellen die op dit moment erg goed verkopen. Bekijk het design op de foto’s en het Youtube filmpje om een completer beeld te krijgen van het horloge.

Diesel DZ7269
Dit horloge valt op door de grootte en de kleurcombinatie. De lichtbruine band met witte wijzerplaat en blauwe accenten zorgen voor een prachtig horloge. Het herenhorloge heeft een horlogekast met een doorsnee van 52 mm en is waterresistant tot 3 ATM. Dit horloge heeft een adviesprijs van €299 euro.

Diesel DZ726943790_zoom achterkant 43791_zoom zijkant

Diesel DZ7277
Groot, dat is de Diesel DZ7277! Dit XXL horloge heeft een edelstalen band en een horlogekast van maar liefst 57 mm. Het horloge heeft meerdere tijdweergaven, waarvan één digitaal en een chronograaf. Ook is de datum aan de rechterkant op de wijzerplaat af te lezen. Horloge is niet goedkoop met een prijs van €379 euro.

Diesel DZ7277 DZ7277 DZ7277_1

Plaats een reactie