Seiko SPC059P1 Premier horloge

De Seiko SPC059P1 is één van de populairdere Seiko modellen en behoort tot de Premier collectie. De Seiko Premier collectie  is erg herkenbaar en heeft horloges met klassieke en stijlvolle designs. Dat de Seiko SPC059P1 vind ik niet vreemd. Het horloge ziet er modern uit en bezit alle functies die je op een goed herenhorloge verwacht.

Specificaties Seiko SPC059P1

Als basis is een ronde klassieke stalen kast gebruikt. De horlogekast heeft een diameter van 40 mm en is 11mm dik. In de horlogekast zit een betrouwbaar Quartz uurwerk.

spc059 horlogeDe leren horlogeband is bruin / roodachtig van kleur. Het is moeilijk om precies te omschrijven welke kleur het is. Maar door de video te bekijken zal duidelijk worden wat ik bedoel. Verder is de band voorzien van een gesp-sluiting. Door de waterdichtheid van 10 ATM kun je gewoon zwemmen en douchen met de Seiko SPC059P1. De kast is afgesloten met een krasvrij saffierglas.

De witte wijzerplaat met datumweergave zorgt voor een frisse en zakelijke uitstraling. Zoals bij alle Premier horloges heeft ook dit model Romeinse cijfers. Verder is het Seiko horloge uitgerust met een chronograaf functie (stopwatch). Handig als je bij wilt houden hoe lang iets duurt.

Video Seiko SPC059P1

Dit horloge dat geleverd wordt in een luxe verpakking heeft een exclusieve uitstraling. Door de adviesprijs van €499 euro is het een model die alleen bestemd is voor de mensen onder ons die willen betalen voor de hoogste kwaliteit en een kwaliteitsuurwerk dat vele jaren mee zal gaan.

Plaats een reactie