** Buddha to Buddha horloges **

Horloge Buddha to Buddha

In navolging op de handgemaakte sieraden collectie komt er nu ook een horloge lijn van het merk Buddha to Buddha. Vorige week dinsdag 12 november was de presentatie van de nieuwe Buddha to Buddha horloge modellen. Dit vond plaats op het hoofdkantoor in Amsterdam en we waren daarbij uiteraard ook aanwezig.

Buddha to Buddha horloge collectie

Alle Buddha to Buddha horloges in de collectie zijn Swiss made. De uurwerken hebben een saffier glas en zijn gemaakt van 316L staal.

De collectie bestaat uit 23 horloges met modellen voor zowel mannen als vrouwen. De Aquatic collectie is geïnspireerd op de mysterieuze oceaan. Terwijl de Accalerator collectie is ontstaan door de liefde voor verandering en eeuwige beweging.

Buddha to Buddha Accelerator

Alle modellen uit de Accelerator serie zijn uitgerust met een tachymeter. De modellen zijn functioneel door de exacte tijdmeting. Daarnaast is in het design ook rekening gehouden met het draagcomfort.

Buddha to Buddha Aquatic Explorer

De Aquatic Explorer horloges zijn uitgerust met een ‘Mindstate Ring’. Op de ring staan inspirerende woorden als: live your dreams, enjoy, moment of silince en meet friends. Door de ring naar een bepaalde tijd te draaien zul je meer bewust zijn van de belangrijke dingen in het leven.

De Buddha to Buddha horloges zijn vanaf begin december verkrijgbaar bij de juweliers. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit merk? Volg ons dan onze horlogesblog!

Hier alvast een impressie van wat de collectie te bieden heeft.

Buddha-to-Buddha buddha-to-buddha-horloge horloge-buddha

2 gedachtes over “** Buddha to Buddha horloges **

Plaats een reactie