Oxygen horloges: elke dag een ander horloge

Oxygen horloge

Vaak is het moeilijk om een horloge te vinden dat bij je past. Als je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt kun je na een tijd spijt krijgen. Bijvoorbeeld omdat je achteraf toch liever een andere kleur horlogeband had gekozen. Oxygen horloges hebben hier de oplossing voor. Je koopt een horloge en kunt losse horlogebanden bijbestellen in alle denkbare kleuren.

Oxygen horloges zijn betaalbaar

Wil je bij een normaal horloge een extra band kopen dat kost dit je al snel 40 to 50 euro voor een originele merkband. Het is dan niet goedkoop om extra horlogebanden te kopen. Bij Oxygen ligt de prijs van een losse band veel lager. Waarschijnlijk wil het merk verdienen aan de verkoop van losse banden, maar de drempel om het te kopen ligt veel lager door de prijs. Op die manier blijft het ook leuk voor mensen met een minder grote beurs om te variëren met verschillende banden.

Oxygen horlogebanden

De banden van Oxygen zijn leverbaar in twee verschillende breedte maten, namelijk 20 mm en 22 mm. Prijs van een losse band ligt tussen de 18 en 22 euro. Zelf vind ik de banden waarbij twee kleuren gecombineerd zijn erg mooi. Alle banden zijn gemaakt van canvas en hebben een gesp sluiting.

Bekijk hier ook hoe eenvoudig je een Oxygen horloge van een nieuwe band kunt voorzien

Plaats een reactie